UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Легіон
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Легіон

Legion
3 312
1
+33
8.3
FullHD
Цей захоплюючий фантастичний серіал з елементами драми і трилера є екранізацією серії коміксів від видавництва Marvel Comics.
У центрі сюжету опиняється молода людина на ім'я Девід Хеллер, який є пацієнтом психіатричної клініки. Ще в підлітковому віці хлопцеві був поставлений невтішний діагноз - шизофренія. З тих пір наш герой перебуває під пильним наглядом лікарів, але тривале лікування не дає будь-яких яскраво виражених позитивних результатів. Вся справа в тому, що Девід чує в своїй голові різні голоси, а також періодично бачить дивні галюцинації, які змушують хлопця вірити, що він дійсно божевільний. Але все змінюється після того, як наш герой зустрічається з новоприбулою пацієнткою - жвавим дівчиськом на ім'я Сідні. Ця зустріч, запустивши низку неймовірних подій, змушує Девіда вийти зі звичного стану психологічного заціпеніння. Незабаром він починає розуміти, що все, що відбувається з ним - реальність, а не марення запаленого розуму.
А поки наш герой намагається розібратися, що ж з ним відбувається, група фахівців, яка безперервно стежать за станом незвичайного пацієнта, серйозно стурбована тим, що в хлопчині ховається величезний потенціал. Вони небезпідставно припускають, що Девід - найсильніший з відомих їм мутантів, наділений неймовірно могутніми здібностями.

Режисер:
Michael Uppendahl, Денні Гордон, Ной Хоулі
Країна:
Рік:
Тривалість:
60 хвилин (01:00)
Звук:
багатоголосий закадровий | НеЗупиняйПродакшн (s1); Субтитри (s2-3)
Статус:
3 сезон 8 серія
В підбірках:
кадри з фільму Легіонкадри з фільму Легіонкадри з фільму Легіонкадри з фільму Легіон
Легіон дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Легіон 3 сезон 8 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Марічка
    Марічка
    21 травня 2023 10:38
    0
    Коли постійно, а іноді мимоволі, мандруєш уявними світами, важко зрозуміти, де реальність, та згодом це й не важливо. От тільки можна й не повернутися у свою, звичну для оточуючих оболонку, якщо забудеш, де її залишив, або не забажаеш повертатися... Втім, про що це я...?