UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Дім великої матусі
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Дім великої матусі

Big Momma's House
12 548
0
+1820
5.1
FullHD
Комедію «Дім великої матусі» можна сміливо рекомендувати дивитися онлайн тим, хто любить перевтілення акторів на екрані і хто не проти просто посміятися над пригодами героїв. Малкольм Тернер працює агентом ФБР. Він досвідчений співробітник, майстер перевтілень, меткий, розумний, його бояться злочинці, йому по плечу будь-яке найскладніше завдання. А завдання на цей раз і справді не просте. У маленькому південному містечку орудує досвідчений злочинець, який пограбував не один банк. Для його упіймання Тернер переодягається в товсту чорношкіру жінку, яка дуже схожа на негритянку на прізвисько Велика Мамочка. Щоб вийти на злочинця Малкольм знайомиться з подружкою грабіжника Шеррі, яку теж підозрюють у темних справах і починає активно вдавати з себе африканку. Але все ускладнюється тим, що загримований поліцейський закохується в підозрювану. І замість того, щоб розкручувати справу, він думає більше про те, як поцілувати її. Несподівано в місто приїжджає справжня Велика Мамочка.

Режисер:
Раджа Госнелл
Країна:
Рік:
Тривалість:
99 хвилин (01:39)
Звук:
багатоголосий закадровий | ТЕТ
кадри з фільму Дім великої матусікадри з фільму Дім великої матусікадри з фільму Дім великої матусікадри з фільму Дім великої матусі
Дім великої матусі дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Дім великої матусі українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent