UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Фільми » Вся президентська рать
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Вся президентська рать

All the President's Men
2 056
0
+22
8.0
FullHD
"Вся президентська рать" (All the President's Men) - заснована на реальних подіях легендарна картина, прототипами героїв якої, стали два знаменитих професійних журналіста американської газети «Вашингтон Пост» - Карл Бернстейн і Роберт Вудворд. Два ці прізвища пролунали на весь світ в зв'язку з Вотергейтським скандалом 1972-74 років і надихнули режисера Алана Дж. Пакула на створення захоплюючої історії, що оповідає нам про причини відставки адміністрації Білого Дому на чолі з Річардом Ніксоном, хитросплетіннях великої політики і скандалах високопоставлених чиновників. Протягом усього фільму ми, як би виглядаємо через плеча репортера, беручи участь у брудній грі і намагаючись докопатися до істини. Вперше, преса явно постає «четвертою владою» впливаючи на політичне життя величезної країни і на кожного читача окремо. Тоді ще актор-початківець - Дастін Хоффман, а також лауреат премії Оскар - Роберт Редфорд, не просто зіграли свої ролі, а прожили на екрані маленьке життя, ставши частиною знаменитих подій минулого. Фільм отримав премії Оскар, в тому числі і за кращу роль другого плану.

Режисер:
Алан Дж. Пакула
Країна:
Рік:
Тривалість:
138 хвилин (02:18)
Звук:
багатоголосий закадровий | Інтер
кадри з фільму Вся президентська ратькадри з фільму Вся президентська ратькадри з фільму Вся президентська ратькадри з фільму Вся президентська рать
Вся президентська рать дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Вся президентська рать українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent