UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Детектив Шафт
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Детектив Шафт

Shaft
2 046
1
+22
5.9
FullHD
Сюжет фільму "Шафт" в своєму оповіданні містить історію самого крутого і професійного поліцейського свого міста, що носить ім'я Джон Шафт. Деякі жителі все ж вважають, що методи «профілактики» з кримінально караними злочинцями носять надто жорсткий і невиправданий характер, по відношенню до них. Сам же Джон міркує про те, що це далеко не так. Насправді, Джон Шафт є одним з тих небагатьох людей, які проживають в цьому «згасаючому» місті, які все ще чудово усвідомлюють, що ж є Істинна Справедливість. Відстоюючи свою точку зору, Джон ні за яких обставин чи умов від неї не зречеться і буде стояти на своєму до самого кінця. У такій нелегкій службі, обтяженій купою обов'язків, поліцейському Шафту допомагає колишній поліцейський тієї ж ділянки, на даний момент знаходиться у відставці, рідний дядько Джона. В ті часи, коли він справно ніс службу, всі бандити і шахраї міста стояли, так би мовити, «на вухах». Саме йому Айзік Хейс, знаменитий король диско, присвятив одну зі своїх пісень. Але в цей раз Шафту дісталося набагато складніша справа: Джону вкрай необхідно засадити до в'язниці кровожерного безжального вбивцю, а також зайнятися пошуками того єдиного живого свідка, який йому допоможе в цій справі.

Режисер:
Джон Сінглтон
Країна:
Рік:
Тривалість:
99 хвилин (01:39)
Звук:
багатоголосий закадровий | Інтер
кадри з фільму Детектив Шафткадри з фільму Детектив Шафткадри з фільму Детектив Шафткадри з фільму Детектив Шафт
Детектив Шафт дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Детектив Шафт українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. K1EV
    21 жовтня 2021 23:56
    0
    Чудовий фільм. Раджу для перегляду всім хто старше 16. ) А якщо серйозно - гарний фільм початку 2000х, гарні актори, гарний саундтрек і позитивний фінал, де чправидливість перемагає. )
    Гарного перегляду, не пошкодуєте.