UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Боруто: Нове покоління Наруто
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Боруто: Нове покоління Наруто

Boruto: Naruto Next Generations
9 031
0
+2434
7.5
720p
На щастя, війні з примарами далеких часів настав кінець. Кілька років довгоочікуваного світу ... Життя йде своєю чергою, і світ, який вимушено відстав, зміг зробити серйозний крок вперед в плані розвитку. Стався розвиток інфраструктури та різних технологій, які були просто неможливі в "Ураганних хроніках". Однак все це не змогло відсунути улюблені традиції на другий план. Жителі села завжди відчували особливо трепетні почуття по відношенню до волі вогню. Актуальність колишньої схеми, в основі якої лежить ланцюжок шиноби-завдання-гроші, нікуди не поділася. Ієрархія як і раніше складається з генінів, чунінів і джоунінів, а заправляє ними все той же лідер, який називає себе Каге.
У Коносі цю роль виконує Наруто. Він - ізгой, всередині якого живе звір. Чоловік зумів домогтися довіри всіх оточуючих. Він завжди був сповнений сил, сміливий, відданий своїй справі, упертий і цілеспрямований. Однак часи кожного героя добігають кінця. І дана частина повідає захоплюючу історію про його рідного сина, якого звуть Боруто. Хлопчина весь пішов в батька. Тому він готовий показати всім, що гідний покладеної на нього відповідальності.

Режисер:
Абе Норіюкі, Hiroyuki Yamashita, Kaito Asakura
Країна:
Рік:
Тривалість:
23 хвилини (00:23)
Звук:
багатоголосий закадровий | FanWoxUA
Статус:
1 сезон 25 серія
кадри з фільму Боруто: Нове покоління Нарутокадри з фільму Боруто: Нове покоління Нарутокадри з фільму Боруто: Нове покоління Нарутокадри з фільму Боруто: Нове покоління Наруто
Боруто: Нове покоління Наруто дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал аніме мультсеріал Боруто: Нове покоління Наруто 1 сезон 25 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent