UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Хроніки Шаннари
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Хроніки Шаннари

The Shannara Chronicles
4 886
1
+46
7.3
FullHD
В кінці XXI століття по всій планеті прокотилася хвиля руйнівних воєн, які отримали назву Великі Війни, в результаті яких більша частина населення Землі загинула, а інша, потрапивши під згубний вплив хімічної і біологічної зброї, піддалася необоротним мутаціям, в результаті чого зберегти свій первісний вигляд вдалося лише небагатьом. Завершенням всьому була масштабне атомне бомбардування, що назавжди змінило ландшафт Землі, повністю знищило колишню цивілізацію людей.
Події серіалу відбуваються в постапокаліптичному світі Чотирьох Земель, розташованому на території, яка раніше називалася Північною Америкою. Південну територію населяють люди, які створили Федерацію, що проявляють необгрунтовану агресію до представників нелюдської крові. Західні землі заселили ельфи - народ Стародавнього світу, який тисячі років ховався від людей і почав виходити на контакт тільки після подій Великих Воєн. Не маючи особливої ​​схильності до магії, втративши в процесі еволюції безсмертя, ельфи живуть в лісах, займаючись цілительством. Північна частина континенту заселена тролями - войовничими нащадками мутантів, які сильно постраждали від радіації, але при цьому отримали величезну силу, велике зростання і неймовірно міцну шкіру. А на Сході влаштувалися Дворфи - нащадки мутантів, які сховалися за часів Воєн глибоко під землю. В ході еволюції вони отримали низьке кремезне тіло, пристосоване для життя в підземних умовах, але вибравшись звідти на поверхню після війни і ставши відмінними мисливцями, сучасні дворфи відчувають неприязнь до свого колишнього способу життя.
Головними дійовими особами серіалу опиняться нащадки древнього ельфійського роду Шаннари, від яких тепер буде залежати майбутня доля планети, що опинилася в смертельній небезпеці через загрозу навали демонів з іншого світу.

Режисер:
Brad Turner, Джонатан Лібесман, James Marshall
Рік:
Тривалість:
42 хвилини (00:42)
Звук:
багатоголосий закадровий | BaibaKoTV (s1); Новий Канал (s2)
Статус:
2 сезон 10 серія
кадри з фільму Хроніки Шаннарикадри з фільму Хроніки Шаннарикадри з фільму Хроніки Шаннарикадри з фільму Хроніки Шаннари
Хроніки Шаннари дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Хроніки Шаннари 2 сезон 10 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. sfm
    sfm
    19 листопада 2021 12:15
    0
    давно хотів подивитись українською мовою. хороший серіал, навіть не вичерпав себе, але підозрюю продовження не буде :( а жаль