UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Гарфілд 2: Історія про двох котиків
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Гарфілд 2: Історія про двох котиків

Garfield 2
6 989
0
+5056
5.0
FullHD
«Гарфілд 2: Історія про двох котиків» продовження фільму про пригоди смішного і дотепного кота, який полюбився мільйонам глядачів. Рекомендуємо подивитися фантастичну комедію онлайн в колі сім'ї. Десь далеко, серед просторих полів монархічної Великобританії, жив зніжений рудий кіт. Розпещеного і зарозумілого вихованця блакитної крові звали Принц. Він не знав тягот життя і завжди перебував в розкоші і достатку. Щоранку йому в апартаменти приносили чай і ніжний м'ясний рулет, а після сніданку масажистки розминали його пухке тіло. З протилежного боку океану, в демократичній Америці, жив не менш нахабний і зарозумілий кіт Гарфілд, який теж говорив про себе як про королівську персону. Ось тільки палацу у нього не було, сніданок у ліжко ніхто не подавав, зате було кабельне телебачення, холодильник з їжею і, звичайно ж, улюблена лазанья. Хто б міг подумати, що котам-двійникам судилося зустрітися? Після смерті герцогині Принца викидають в каналізацію, в той час як Гарфілд відправляється в Лондон слідом за своїм господарем.

Режисер:
Tim Hill
Рік:
Тривалість:
82 хвилини (01:22)
Звук:
багатоголосий закадровий | ТЕТ
кадри з фільму Гарфілд 2: Історія про двох котиківкадри з фільму Гарфілд 2: Історія про двох котиківкадри з фільму Гарфілд 2: Історія про двох котиківкадри з фільму Гарфілд 2: Історія про двох котиків
Гарфілд 2: Історія про двох котиків дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм мультфільм Гарфілд 2: Історія про двох котиків українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent