UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Забираючи життя
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Забираючи життя

Taking Lives
4 286
0
+44
6.2
FullHD
"Забираючи життя" (Taking Lives) - детективний трилер про незвичайного, таємничого і невловимого серійного маніяка, який холоднокровно вбиває вже на протязі двадцяти років. Він не просто відбирає життя у своїх жертв, а й проживає його замість них. Використовуючи їх документи, кредитні картки, оплачуючи за них податки, він створює видимість існування давно убитих людей. Така хитрість і рішучість, а також дивовижна жорстокість злочинця остаточно заводить в глухий кут детективів, які розслідують серію цих нерозкритих вбивств. Але до цієї справи ФБР підключає Ілліану Скотт, привабливу і впевнену в собі молоду жінку, талановитого агента, яка з особливою пристрастю ставиться до своєї роботи. Вона ретельно досліджує психологію вбивці, його мотиви і звички. Використовуючи свій нетрадиційний метод розслідування, агент Скотт виводить слідство на новий рівень і формує уявлення про майбутні кроки маніяка. Але, як виявляється, злочинець знає про саму Ілліану більше, і це розслідування заводить її куди далі, ніж вона могла собі уявити.

Режисер:
Ді Джей Карузо
Країна:
Рік:
Тривалість:
103 хвилини (01:43)
Звук:
багатоголосий закадровий | ICTV
кадри з фільму Забираючи життякадри з фільму Забираючи життякадри з фільму Забираючи життякадри з фільму Забираючи життя
Забираючи життя дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Забираючи життя українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent