UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Серце Янгола / Серце Ангела
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Серце Янгола / Серце Ангела

Angel Heart
2 377
0
+46
7.3
720p
"Серце Ангела" (Angel Heart) - приголомшлива картина від Алана Паркера. Вона - справжня загадка для глядачів. Починається як класичний фільм-нуар, але дуже швидко ми розуміємо, що все тут не так просто. Місце дії пересувається з галасливого Нью-Йорка в готичний Новий Орлеан, і перед вами вже містичний детектив, повний таємниць. За основу взято однойменний роман Вільяма Хьотсберга, але від книжкового оригіналу мало що залишилося. Акторський склад - чудовий. Актори, що стали вже культовими - Роберт де Ніро і Міккі Рук радують акторською грою. У центрі подій виявляється детектив Гаррі Ангел. Його клієнт - дуже дивна людина, від зовнішнього вигляду і манер цього чоловіка Гаррі ніяково. Луї Сайфер попросив детектива знайти одного музиканта, який заборгував йому велику суму. Чим більше Гаррі шукає, тим сильніше занурюється в цю похмуру атмосферу, тим зловісніше стає все навколо. Завдяки надзвичайно талановитій роботі оператора і відповідному музичному супроводу, глядач може відчути всю тяжкість того, що відбувається, всю повноту відчуттів Гаррі.

Режисер:
Алан Паркер
Рік:
Тривалість:
113 хвилин (01:53)
Звук:
багатоголосий закадровий | Кіно
кадри з фільму Серце Янгола / Серце Ангелакадри з фільму Серце Янгола / Серце Ангелакадри з фільму Серце Янгола / Серце Ангелакадри з фільму Серце Янгола / Серце Ангела
Серце Янгола / Серце Ангела дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Серце Янгола / Серце Ангела українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent