UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Абстракція: Мистецтво дизайну
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Абстракція: Мистецтво дизайну

Abstract: The Art of Design
6 204
0
+44
8.5
FullHD
Abstract: The Art of Design - унікальний серіал про сучасне мистецтво дизайну. Все, що нас оточує, створено дизайнерами. Архітектори визначають вигляд наших міст і інтер'єри будівель, модельєри щорічно представляють свій погляд на те, що ми будемо носити, ілюстратори - обкладинки журналів, оформлювачі - декорації до спектаклів і шоу, фахівці в області автомобілів - зовнішній вигляд залізних коней.
Автори фільму - компанія Neflix пропонує увазі глядачів вісім новел про визначних митців сучасності, про людей, які вміють побачити незвичайне в звичайному, кожен з них став гуру в своїй сфері сучасного мистецтва.
Несхожі завдання, різні галузі застосування таланту і знань, героїв об'єднує полум'яна захопленість власною справою. Що надихає їх, що стає причиною натхнення? Стильні, привабливі кадри інтер'єрів майстерень художників. Герої зняті не тільки за роботою, але в звичайному житті, трепетне, зворушливе ставлення фотохудожника Платона до своїх моделей, ніжність і любов вчуваються в кожному слові графіка підлоги Шер до чоловіка, автомобільного дизайнера Ральфа Гіллс до батька.

Режисер:
Morgan Neville, Брайан Оакес, Richard Press
Країна:
Рік:
Тривалість:
45 хвилин (00:45)
Звук:
багатоголосий закадровий
Статус:
1 сезон 8 серія
кадри з фільму Абстракція: Мистецтво дизайнукадри з фільму Абстракція: Мистецтво дизайнукадри з фільму Абстракція: Мистецтво дизайнукадри з фільму Абстракція: Мистецтво дизайну
Абстракція: Мистецтво дизайну дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Абстракція: Мистецтво дизайну 1 сезон 8 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent