UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Біля моря
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Біля моря

By the Sea
2 551
0
+44
5.3
720p
В середині 70-х років ХХ століття колишня танцівниця Ванесса і її чоловік Роланд, письменник, що знаходиться в глибокій творчій кризі, подорожують разом по просторах Франції, щоб відпочити від повсякденного життя і спробувати налагодити згасаючі сімейні відносини. Вони поселяються в тихому приморському містечку, в надії що Роланд, користуючись тишею і спокоєм, зможе знову взятися за написання книги. Але він замість того, щоб скористатися шансом і відновити кар'єру, більшу частину свого часу проводить в барі, заливаючи тугу алкоголем і розмовляючи з мудрим барменом, що є господарем готелю. В цей час нещасна Ванесса, намагаючись побороти депресію, вбиває свій час курінням сигарет, поглинанням антидепресантів і прогулянками вздовж мальовничого скелястого узбережжя.
І ось одного разу до них по сусідству поселяється молода сімейна пара Леа і Франсуа. Ванесса випадково зауважує дірку в стіні і починає підглядати крадькома за молодими людьми, що пустують. Незабаром вона переконує Роланда приєднатися до неї, сподіваючись, що пристрасні почуття молодят дадуть ту саму заповітну іскорку, здатну розпалити вогонь в їх власних відносинах.

Режисер:
Анджеліна Джолі
Рік:
Тривалість:
122 хвилини (02:02)
Звук:
професійний дубльований | Line-In
кадри з фільму Біля морякадри з фільму Біля морякадри з фільму Біля морякадри з фільму Біля моря
Біля моря дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Біля моря українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent