UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Відчайдушні напарники
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Відчайдушні напарники

Skiptrace
3 234
0
+44
5.7
FullHD
Протягом довгих дев'яти років досвідчений ветеран поліції Бенні Чан безуспішно намагається притягнути до відповідальності впливового бізнесмена Віктора Вонга, винного в смерті його напарника, щоб довести, що саме він є Матадором - вкрай небезпечним злочинцем, керуючим злочинним світом Гонконгу. Остання спроба зловити негідника призводить до руйнування декількох житлових будинків, які владі і преса списують на невдалі дії поліції, в результаті чого вище керівництво настійна рекомендує Бенні припинити переслідування Вонга і трохи відпочити, натякаючи ветерану, що йому пора на пенсію.
Через деякий час Саманта, племінниця нашого героя, що працює в одному з гральних закладів, що належать Вонгу, заграючи з Коннором, балакучим щасливим американцем, який виграв у казино велику суму, потрапляє в серйозні неприємності. Якимось чином недавній знайомий дівчини, потрапивши на заборонений для відвідувачів VIP поверх, чимось сильно не догодив бізнесменові який знаходився там, тому Вонг пристрасно бажає побачитися з ним знову. І тепер нашому герою, щоб врятувати племінницю, необхідно якомога швидше знайти невгамовного американського гравця, якого востаннє бачили в компанії декількох зовсім недружніх російських громил.

Режисер:
Ренні Харлін
Країна:
Рік:
Тривалість:
107 хвилин (01:47)
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму Відчайдушні напарникикадри з фільму Відчайдушні напарникикадри з фільму Відчайдушні напарникикадри з фільму Відчайдушні напарники
Відчайдушні напарники дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Відчайдушні напарники українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent