UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Любіть Куперів
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Любіть Куперів

Love the Coopers
7 923
0
+1010
5.8
FullHD
Купери - звичайна велика американська сім'я, в якій кожен живе своїм власним життям, протягом року вирішуючи повсякденні проблеми, щоб один раз на рік зібратися за сімейним столом по якомусь приводу і, посміхаючись, здаватися один одному краще, ніж вони є на справді.
Ця історія відбувається напередодні Різдва, коли втомлені від довгого спільного життя Шарлотта і Сем, вирішують в це чарівне свято зібрати за одним столом всю свою родину, щоб влаштувати їм незабутній різдвяний вечір, а по закінченню святкування повідомити про розлучення. Багато з Куперів воліли б навіть в настільки святковий час займатися своїм справами, але данина традиції змушує їх люб'язно прийняти запрошення, не відчуваючи при цьому особливого бажання. Їхній син Хенк, наприклад, переживає недавнє розлучення, намагається знайти роботу і поодинці виховує трьох дітей. Його сестра Елеонора все ніяк не може знайти собі ідеального хлопця, тому, щоб зробити батьків щасливими і заодно уникнути чергових дратівливих рад, як влаштувати особисте життя, вона умовляє випадкового знайомого допомогти їй і деякий час побути її хлопцем. А якщо взяти ще старого Бакі, батька Шарлотти, який вважав за краще б провести Різдво в компанії симпатичної офіціантки Рубі, яка працює в невеликому кафе, сестру Емму, яка намагалася пограбувати ювелірний магазин, і стару тітоньку Фіші, то можна зрозуміти, чому всі члени великої і «дружньої» сім'ї, зібравшись на Різдво за одним столом, в першу чергу дякують Богові, що таке відбувається лише раз на рік.

Режисер:
Джессі Нельсон
Країна:
Рік:
Тривалість:
107 хвилин (01:47)
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Любіть Куперівкадри з фільму Любіть Куперівкадри з фільму Любіть Куперівкадри з фільму Любіть Куперів
Любіть Куперів дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Любіть Куперів українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent