UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » П'ятдесят відтінків чорного
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

П'ятдесят відтінків чорного

Fifty Shades of Black
3 802
0
+22
3.5
FullHD
Феномен успіху еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків сірого» багатьом не дає спокою: одні дивуються, інші обурюються, а треті відкрито або таємно чекають не дочекаються продовження нашумілої історії. Але відв'язний тандем Майкла Тіддеса і Марлона Веянснс, які вже працювали разом над пародійним хоррором «Будинок з паранормальними явищами», вибирає четвертий шлях - нещадний сміх і створення власної версії кінохіта, правда, вже в чорних тонах. Темношкіра студентка Ханна Стіл, наївна і непоказна тихоня, приїжджає в офіс темношкірого мільйонера Крістіана Блека - циніка з сумнівним минулим, огидним характером і непереборною привабливістю. Після відвертої розмови-інтерв'ю Ханна розуміє, що зустріла свою долю і свою нову еротичну фантазію. Досвідчений Крістіан відповідає на почуття дівчини, спокусившись її недосвідченістю. Як справжній романтичний герой, він вистежує Ханну, запрошує на побачення, вступає за неї в бійку і, нарешті, приводить до обителі святих - свій будинок, де прихована колекція знарядь для сексуального домінування. Але Ханна відповідає сюрпризом на сюрприз: виявляється, у неї ніколи не було близькості з чоловіками, навіть в самому традиційному виконанні.

Режисер:
Майкл Тіддес
Країна:
Рік:
Тривалість:
92 хвилини (01:32)
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму П'ятдесят відтінків чорногокадри з фільму П'ятдесят відтінків чорногокадри з фільму П'ятдесят відтінків чорногокадри з фільму П'ятдесят відтінків чорного
П'ятдесят відтінків чорного дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм П'ятдесят відтінків чорного українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent