UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Блондинка в ефірі
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Блондинка в ефірі

Walk of Shame
2 223
0
+22
6.0
FullHD
Картина, знята режисером Стівеном Бріллем, розповість історію однієї амбітної дівчини, якій належить показати себе в реальному житті і не зовсім сприятливих обставин. Елізабет Бенкс виступить в ролі телеведучої, яка тільки що отримала нову роботу, але явно перебрала алкоголю за день до виходу в ефір. Точніше, за ніч ... Пропонуємо вам дивитися фільм «Білявка в ефірі», американську комедію, зняту в найкращих традиціях жанру. Вечір напередодні першого виходу на нову роботу. Подружки нашої героїні вважають, що цей час потрібно неодмінно провести на вищому рівні. І ось, одягнувши тусовочні сукні, вони відправляються в клуб. Настрій також візьме приклад і приєднається до нашої телеведучої вже на місці. Тільки ось наслідки виявляться непоправними. Дівчина прокинеться рано вранці в квартирі нового залицяльника. І, подумавши, що найкращим в даній ситуації буде втеча, вона кинеться до своєї машини. Тут її чекатиме сюрприз - евакуатор, який вже підчепив авто з усіма грошима і документами. Ах так, і сталося це все посеред гетто ... Назад дороги немає, а на ефір встигнути потрібно будь-що-будь.

Режисер:
Стівен Брілл
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
95 хвилин (01:35)
Звук:
багатоголосий закадровий | Cine+
кадри з фільму Блондинка в ефірікадри з фільму Блондинка в ефірікадри з фільму Блондинка в ефірікадри з фільму Блондинка в ефірі
Блондинка в ефірі дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Блондинка в ефірі українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent