UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Ім'я
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Ім'я

Le prénom
2 793
0
+22
7.3
FullHD
Сімейна вечеря у вузькому колі близьких людей. Балаканина ні про що і про все відразу. Жарти, сміх, прекрасний настрій - те з чого починається комедійний фільм "Ім'я". Раптом в розпал вечері брат дружини П'єра, Венсан приголомшив усіх присутніх новиною. Він і його молода дружина Анна вибрали для дитини ім'я ...
Рідні самі хотіли його вгадати і пропонували безліч варіантів. Серед цих варіантів були і самі звичайні, і безглузді. Але такого варіанту як припускав сам Венсан не очікував ніхто. Це був грім серед ясного неба, ядерний вибух, обвал цін на нафтових біржах. Обговорення імені, побутова ситуація, але як яскраво розкриває характер кожного з персонажів картини.
Запальний, непримиренний чоловік П'єр, настільки приголомшений цією новиною, здається, готовий накинутися на Венсана з кулаками. Друг сім'ї Клод - хитрувато миролюбний музикант і дружина П'єра Бабу, чиє життя заповнена турботою про сім'ю, дітей, хоча більш спокійно сприймають цю інформацію, але тим не менш перебувають в подиві.
Дивитися фільм Ім'я можна всією сім'єю. Можливо деякі питання, порушені його героями, будуть нуднуваті для дітей молодшого шкільного віку. Щоб вникнути в суть фільму, необхідний деякий запас знань. Але багато жартів у фільмі цілком зрозумілі і першокласні.
Герої фільму, поставленого режисерами Олександром де Ла Пательера і Матьє Делапорт за однойменною п'єсою, дуже близькі глядачеві. У будь-якому з них людина може пізнати себе або свого знайомого. Взагалі характерною рисою багатьох французьких комедій є висока якість гумору, чудова гра акторів і зрозумілі характери кіноперсонажів.
Фільм Ім'я в 2013 році отримав дві премії «Сезар» за кращі жіночу і чоловічу роль другого плану. А також був представлений в номінаціях за кращий фільм, кращу чоловічу роль і кращий адаптований сценарій.
Геніальність сценарію в його простоті. Якщо онлайн дивитися "Ім'я", вражає те, як можуть розгортатися події в межах однієї квартири: обстановка то загострюється, то розряджається. Виявляється, небувалі пристрасті можуть розгорітися навколо вибору імені. Ідея фільму полягає в тому, щоб в будь-якій ситуації залишатися людьми. Не без труднощів, але в кінцевому рахунку, персонажам вдається зберегти обличчя. Адже близькі люди - ті, на кого ти завжди можеш покластися.

Режисер:
Олександр де Ла Пательєр
Рік:
Тривалість:
109 хвилин (01:49)
Звук:
багатоголосий закадровий | К1
кадри з фільму Ім'якадри з фільму Ім'якадри з фільму Ім'якадри з фільму Ім'я
Ім'я дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Ім'я українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent