UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Красуня і чудовисько
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Красуня і чудовисько

La belle et la bête
20 665
0
+186192
8.0
FullHD
Фентезійна картина «Красуня і чудовисько» це не що інше, як чергова екранізація відомої однойменної казки Жанни-Марі Лепренс Де Бомон, що розповідає дивовижну і навіть чарівну історію кохання.
Одного разу, повертаючись додому після ділової поїздки, купець потрапляє в сильну бурю, і збивається зі шляху. Після довгих блукань по лісі він натикається на замок, який видався йому зовсім покинутим. Однак господарем замку виявляється жахливе чудовисько, яке полонить купця, і дає йому всього один день, щоб той з'їздив додому і назавжди попрощався зі своїми рідними. Дізнавшись в яку халепу потрапив батько, молодша дочка купця Бель, недовго думаючи відправляється в той самий зловісний замок, щоб віддати своє життя в обмін на батьківське.
Але в міру спілкування з чудовиськом дівчина починає розуміти, що насправді господар замку і всі його мешканці зачаровані, а на перший погляд жахливе чудовисько володіє дуже добрим і чуйним серцем. Незабаром дівчина навіть переймається почуттями до свого господаря, навіть не підозрюючи, як сильно це змінить її життя ...

Режисер:
Крістоф Ґанс
Рік:
Тривалість:
112 хвилин (01:52)
Звук:
професійний дубльований | студія LeDoyen
кадри з фільму Красуня і чудовиськокадри з фільму Красуня і чудовиськокадри з фільму Красуня і чудовиськокадри з фільму Красуня і чудовисько
Красуня і чудовисько дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм мультфільм Красуня і чудовисько українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent