UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » У дзеркала два обличчя
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

У дзеркала два обличчя

The Mirror Has Two Faces
7 216
1
+1111
6.5
BDrip
У цій романтичній комедії, пара дізнається, що відносини між розумом і тілом можуть приймати різні форми. Роуз Морган проста і пухкенька, середнього віку викладачка англійської мови в коледжі, вона ділить будинок з матір'ю Ханною. Григорій Ларкін викладає математику в тій же школі, що і Роуз, і він дійшов висновку: секс не служить для іншої мети, крім як ускладнювати відносини між чоловіками і жінками. Після декількох катастрофічних романтичних відносин, Григорій шукає інтелектуальний зв'язок з жінкою і нічого більше. Один раз, Григорій проходить повз лекційну залу, де Роуз читає лекцію про роль цнотливої ​​любові в літературі, він заінтригований. Грегорій запрошує її на побачення, він вражений дотепністю Роуз і широким спектром знань. Григорій робить пропозицію Роуз, але за умови, що їхні стосунки, це строго зустріч умів, без сексуальних відносин. Та Роуз, дуже приваблює красивий математик, перспектива провести залишок свого життя або на самоті або з Ханною, здається, набагато гіршою, ніж шлюб без пристрасті, і вона погоджується на його пропозицію. Проблеми незабаром з'являються після заміжжя без сексу і стає тільки гірше, коли вона перетворюється з гидкого каченяти в лебедя за допомогою дієти, фізичних вправ і макіяжу. Роуз відчайдушно намагається врятувати свій шлюб. Але чи зможе вона це зробити?

Режисер:
Барбра Стрейзанд
Країна:
Рік:
Тривалість:
126 хвилин (02:06)
Звук:
багатоголосий закадровий | ТРК Україна
кадри з фільму У дзеркала два обличчякадри з фільму У дзеркала два обличчякадри з фільму У дзеркала два обличчякадри з фільму У дзеркала два обличчя
У дзеркала два обличчя дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм У дзеркала два обличчя українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Ірина
    29 квітня 2022 19:18
    +4
    Дякую за можливість переглянути вкотре свій улюблений фільм українською мовою! Такий каааайф! Море задоволення.
    Сценарій мега крутий, гра акторів геніальна! А як педагог мушу відзначити ще й класні рекомендації у цьому фільмі щодо ведення уроків, лекцій))