UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Левина варта. Повернення Рику
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Левина варта. Повернення Рику

The Lion Guard: Return of the Roar
5 808
0
+5357
5.8
FullHD
У люблячої пари Сімби і Нали з'являється друга дитина, батьки назвали його Кіоном. Пустотливе левеня не готується до дорослого життя, як старша сестра Кіара, а весь час дуріє і грає в доганялки зі своїм нерозлучним другом, медоїдом Бунгою. Кіара разом з іншими молодими левами вчиться охороняти територію прайду і тварин, що мешкають на ній.
Безтурботне дитинство закінчується, коли гієни ледь не викрали Бунгу. Кіон, сам того не очікуючи, видав потужний рик, від якого у нальотчиці кров застигла в жилах, і вони стрімголов розбіглися. Що ж сталося? Виявилося, друга дитина королівської сім'ї володіє вражаючою властивістю, в моменти небезпеки він може волати про допомогу риком предків, і тоді всі, хто пішли на небеса стануть допомагати тому, хто опинився в біді.
Королівський трон за законом належить первістку, а другий, що володіє потужним риком, повинен стати великим воїном захисником, але для цього потрібно зібрати свою команду з п'ятьох левів так малюкові пояснював ситуацію батько. Але він, як всі діти слухав в одне вухо. Перший, кого запросив левеня в свій загін був Бунга, потім бегемотик Бешт, чапля Оно і гепардик Фулі. Загін, правда, не зовсім левиний, в зборі. Бойовим хрещенням для захисників стала операція з порятунку Кіари, що потрапила в пастку, влаштовану гієнами. Як складеться подальша доля бравих вояків? Давайте дивитися.

Режисер:
Хауи Паркінс
Країна:
Рік:
Тривалість:
44 хвилини (00:44)
Звук:
професійний дубльований | Плюс Плюс
кадри з фільму Левина варта. Повернення Рикукадри з фільму Левина варта. Повернення Рикукадри з фільму Левина варта. Повернення Рикукадри з фільму Левина варта. Повернення Рику
Левина варта. Повернення Рику дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Левина варта. Повернення Рику українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent