UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Наречена і забобони
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Наречена і забобони

Bride & Prejudice
5 865
0
+55
6.2
BDrip
Музичний кінофільм, знятий за романом Джейн Остін «Гордість і упередження», був створений під керівництвом британського режисера індійського походження Гурдінера Чадха. Невелике індійське містечко. Місіс Бакші є матір'ю чотирьох чарівних дочок, кожну з яких потрібно видавати заміж, і бажано за гідного нареченого. А тут якраз і планується майбутнє весілля, на якому в самий раз буде знайти кандидатів своїм коханим дівчаткам. Є тільки одне «але» в прекрасно продуманий план місіс Бакші - одна з дочок, Лоліта, ніяк не має наміру виходити заміж без любові. Але тут вона зустрічає чарівного юнака з Америки, до якого починає відчувати дуже сильне почуття. Тільки ось молода особа поки що не в змозі зрозуміти, що ж це за почуття - любов чи ненависть? Адже, як відомо, між цими гранями лише один крок, і поки невідомо, який же зробить Лоліта ... Якщо вам цікаво дізнатися, чим закінчиться ця історія, то рекомендуємо дивитися онлайн «Наречена і забобони».

кадри з фільму Наречена і забобоникадри з фільму Наречена і забобоникадри з фільму Наречена і забобоникадри з фільму Наречена і забобони
Наречена і забобони дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Наречена і забобони українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent