UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Великий Стен
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Великий Стен

Big Stan
7 102
0
+1113
6.2
FullHD
Сам-то він зростом не вийшов. Та й особливої ​​фізичною міццю похвалитися не міг. "Однак Великий Стен" (Big Stan) стане його прізвиськом серед міцних і дуже суворих людей. Стен - дуже розумний, красномовний і талановитий шахрай. Він не позбавлений хороших якостей, проте надмірно егоцентричний, будучи розпещеним розкішшю і безкарністю. Адже у нього красуня-дружина Мелінда, розкішний особняк, дорога спортивна машина. І все він домігся своїм хитрим розумом і наполегливістю.
Проте відплата невідворотна - Стен отримує термін, причому продажний адвокат «вибиває» для нього відстрочку. У великій депресії він відправляється в бар, де знайомитися з колишнім ув'язненим. І з жахом дізнається, чого йому слід побоюватися в тюрмі - зґвалтування. За той час, що залишається до відбуття покарання, Стен має намір підготуватися до тягот тюремного життя, в чому йому допоможе ексцентричний спец по самозахисту, якому він готовий відвалити чималу суму. Майстер дуже хороший, а Стен настільки наполегливий в тренуваннях, що швидко перетворюється в одного з кращих учнів.
Єдине, що по-справжньому тепер тривожить головного героя - зіпсовані відносини з коханою. Але тут ще й з'ясується, що його досвід шахрайства з нерухомістю вкрай потрібен начальнику в'язниці, в яку його цілеспрямовано і відправляють. Та й не привернути уваги зеків своєю крутизною неможливо.

Режисер:
Роб Шнайдер
Країна:
Рік:
Тривалість:
105 хвилин (01:45)
Звук:
багатоголосий закадровий | Cine+
кадри з фільму Великий Стенкадри з фільму Великий Стенкадри з фільму Великий Стенкадри з фільму Великий Стен
Великий Стен дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Великий Стен українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent