UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Новорічний корпоратив
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Новорічний корпоратив

Office Christmas Party
12 182
0
+911
5.8
FullHD
Напередодні Нового Року в офіс чиказької філії солідної IT-компанії, який нічого не підозрює і в якому повним ходом йде підготовка до новорічного корпоративу, несподівано приїжджає перевірка в особі чарівної Керол Ванстоун, що зовсім недавно стала виконавчим директором і з усією відповідальністю взялася за наведення порядку. Ситуацію погіршує той факт, що Керол сестра Клея Ванстоуна, нинішнього керівника філії, яка з дитинства недолюблює брата за те, що батько приділяв йому більше уваги. З усією властивою їй строгістю переглянувши фінансові звіти за останній квартал, владна бізнес-леді на загальних зборах відкрито заявляє, що філія збиткова, а також не забуває згадати, що новорічні вечори у всіх відділення компанії скасовані, так як це марна трата грошей. Наполягаючи на радикальному зниженню витрат і скороченню багатьох співробітників, Керол ставить Клея і його приятеля Джоша, технічного директора філії, в досить скрутне становище. Але наші герої не звикли здаватися, вони просять дати їм час для виправлення ситуації, ось тільки отримують вони на все всього лише два дні. Запевнивши свого нового боса, що зуміють найближчим часом укласти вигідний контракт, друзі відправляються на зустріч з фінансовим гігантом Уолтером Девісом, але їх візит закінчується невдачею. Розуміючи, що втрачати їм нічого, наші герої запрошують містера Девіса на новорічний корпоратив, який Клей вирішує провести наперекір забороні сестри.

Режисер:
Джош Гордон
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
105 хвилин (01:45)
Звук:
професійний дубльований | Pie Post Production
кадри з фільму Новорічний корпоративкадри з фільму Новорічний корпоративкадри з фільму Новорічний корпоративкадри з фільму Новорічний корпоратив
Новорічний корпоратив дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Новорічний корпоратив українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent