UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Виховання Арізони
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Виховання Арізони

Raising Arizona
1 465
0
+33
7.4
BDrip
"Виховання Арізони" (Raising Arizona) - здавалося б, що може бути спільного між злочинцем і поліцейським. На перший погляд нічого. А якщо це любов? Адже вона творить чудеса. Хай - грабіжник, а Едвіна - поліцейський. І вони примудрилися закрутити «службовий роман». Потім створили щасливу родину. І все б було у них добре, якби подружнє життя не затьмарювала відсутність дітей.
Вирішувати це питання вирішив Хай. Причому, звичним йому способом. Він викрав дитину. Виховання виявилося справою не з легких. На цьому тернистому педагогічному шляху їх чекали великі труднощі. Та й сам факт вчиненого злочину не сприяє спокійному життю.
Фільм знятий в жанрі ексцентричної детективної комедії. Картина дуже добротна і смішна, претендує на роль класики в майбутньому. Акторський склад впорався чудово. Для зйомок запрошували більше п'ятнадцяти дітей, одна дитина під час зйомок навіть навчилася ходити. У цьому фільмі багато американських штампів, він класичний у всіх розуміннях. І це нітрохи його не псує. Навпаки передає весь колорит повсякденного життя.

Режисер:
Джоел Коен
Країна:
Рік:
Тривалість:
94 хвилини (01:34)
Звук:
двоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Виховання Арізоникадри з фільму Виховання Арізоникадри з фільму Виховання Арізоникадри з фільму Виховання Арізони
Виховання Арізони дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Виховання Арізони українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent