UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Скаути проти зомбі
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Скаути проти зомбі

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse
6 097
1
+77
6.3
FullHD
Троє студентів-другокурсників Бен, Картер і Огі є в одному скаутському колі, очолюваному старшим скаутом Роджерсом. Напередодні знаменного для Огі дня, коли йому буде вручена особлива скаутська нагорода, Бен і Картер, які стали скаутами тільки для того, щоб підтримати свого друга, який рано залишився без батька, збираються сказати своєму товаришеві про своє бажання вийти з гуртка. Обговорюючи з Картером, що їм доведеться сказати, Бен збиває оленя і пошкоджує колесо, полагодивши яке, друзі з подивом помічають, що олень зник. Приїхавши до Огі, який попередньо розбив табір, вони цілий день проводять разом, весело валяють дурня. Пізно ввечері, дочекавшись поки винуватець торжества заснув, двоє друзів потайки виїжджають в нічний клуб на вечірку, запрошення на яку вони зовсім недавно отримали від своїх знайомих. Приїхавши в містечко, вони з подивом виявляють, що в окрузі немає жодної живої душі. Після цього наші герої відправляються в нічний клуб, зовсім не підозрюючи, що незабаром, заручившись підтримкою офіціантки, яка майстерно володіє дробовиком, їм доведеться згадати всі скаутські навички і встати на захист рідного містечка, щоб зупинити жахливий зомбі-апокаліпсис, народжений в кабінетах таємної лабораторії, що загрожує стерти все живе з лиця Землі.

Режисер:
Крістофер Б. Лендон
Країна:
Рік:
Тривалість:
93 хвилини (01:33)
Звук:
багатоголосий закадровий | Новий Канал
кадри з фільму Скаути проти зомбікадри з фільму Скаути проти зомбікадри з фільму Скаути проти зомбікадри з фільму Скаути проти зомбі
Скаути проти зомбі дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Скаути проти зомбі українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. mbg.3
    18 квітня 2023 15:54
    +2
    Треш фільм який я рекоменду. imp