UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Вони живуть / Чужі серед нас
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Вони живуть / Чужі серед нас

They Live
16 539
1
+2830
7.3
FullHD
Перед нами фільм з назвою "Чужі серед нас" (They Live). У цій картині нам належить дізнатися історію, простого робочого хлопця, на ім'я Нейда. Наш герой не славиться успіхами або незліченною удачею. Він простий будівельник. Але одного разу він знаходить сонцезахисні окуляри, які повністю перевертають його життя. Завдяки своїй знахідці, він набуває можливість, бачити світ таким, який він є насправді. Але те що він починає бачити, валить Нейда в шок. Весь цей час уряд зомбував населення за допомогою підсвідомих імпульсів. Але більш страшно те, що всі глави держав, лідери міжнародних корпорацій та інші вищі верстви суспільства, є ні ким іншим, як прибульцями з далекої планети Андромеда. І тільки наш герой, за допомогою своїх окулярів, може розгледіти їх справжні обличчя. Але після того як Нейда дізнався правду, він не може просто жити далі. Він починає шукати однодумців, які допоможуть йому впоратися з непроханими гостями з інших планет і нарешті таки звільнити людство, від їх всюдисущого гніту. Насамперед, він намагається відшукати творця його чудових окулярів, адже звідкись вони взялися. Але все виявляється набагато складніше ніж він думав. І зупинити інопланетних загарбників, можливо найскладніше, що він намагався зробити у своєму житті. Але відступати вже нікуди.

Режисер:
Джон Карпентер
Країна:
Рік:
Тривалість:
93 хвилини (01:33)
Звук:
багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
кадри з фільму Вони живуть / Чужі серед наскадри з фільму Вони живуть / Чужі серед наскадри з фільму Вони живуть / Чужі серед наскадри з фільму Вони живуть / Чужі серед нас
Вони живуть / Чужі серед нас дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Вони живуть / Чужі серед нас українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Гість Оксана
    4 березня 2024 16:25
    0
    Я з 2024 року, їм це вдалося (