UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Я завжди буду знати, що ви зробили минулого літа
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Я завжди буду знати, що ви зробили минулого літа

I'll Always Know What You Did Last Summer
1 438
1
-11
3.6
BDrip
Тріумф низкобюджетного слешера 1997 року «Я завжди буду знати, що ви зробили минулого літа», який окупився в прокаті більше семи разів, надовго надихнув його продюсерів. Уже через рік з'явилося продовження фільму, а дев'ять років по тому вийшла третя частина, яка частково повторює сюжет оригіналу. Знавіснілий вбивця в рибальському костюмі перетворюється в зловісну міську легенду і карає групу тінейджерів, що приховують свої темні літні пригоди. Від його відплати і смертельного гака намагаються втекти серіальні актори: Брук Невін ( «Королі втечі», «Аніморфи»), Девід Петкау ( «Вістлер»), Торрі ДеВіто ( «Красиві люди», «Щоденники вампіра»). Четвертого липня, коли вся Америка з розмахом святкує День Незалежності, в одному з її приморських містечок починається свято смерті. На вулиці виходить маніяк-вбивця в плащі і з рибальським гачком, на який насаджуються виключно підлітки. Принаймні, так говорить міська легенда. Кілька шкільних друзів вирішують зробити з неї веселу виставу. Заводила компанії Баррі переодягається рибаком і влаштовує «полювання» посеред парку розваг. Розіграш закінчується трагедією: скейтбордист Пі Джей розбивається на смерть, тікаючи від псевдо-вбивці. Поки поліція шукає маніяка, перелякані «жартівники» дають клятву - нікому не зізнаватися у своїй провині. Але рівно через рік ті ж підлітки стануть учасниками тієї ж легенди. Правда, вбивця-Рибак тепер з'явиться по-справжньому. Любителям молодіжних слешерів пропонуємо подивитися онлайн фільм «Я завжди буду знати, що ви зробили минулого літа».

Режисер:
Сільвен Уайт
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
92 хвилини (01:32)
Звук:
багатоголосий закадровий | ТРК Україна
кадри з фільму Я завжди буду знати, що ви зробили минулого літакадри з фільму Я завжди буду знати, що ви зробили минулого літакадри з фільму Я завжди буду знати, що ви зробили минулого літакадри з фільму Я завжди буду знати, що ви зробили минулого літа
Я завжди буду знати, що ви зробили минулого літа дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Я завжди буду знати, що ви зробили минулого літа українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Динозавр
    24 вересня 2022 20:32
    0
    Ну таке, не дуже