UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Наречена з того світу
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Наречена з того світу

Over Her Dead Body
2 843
0
+55
5.2
BDrip
Головна героїня Кейт була сповнена надій і мрій про майбутнє, адже вона готувалася до весілля зі своєю коханою людиною. Але тут відбувається непередбачуване: під час сварки на дівчину падає величезна, крижана скульптура ангела, і вона вмирає. Її наречений Генрі залишався невтішним цілий рік, поки сестра Кейт, Ешлі, не почала зближуватися з ним. У них зав'язуються романтичні стосунки. І тут починається найцікавіше. З небес на землю падає привид померлої дівчини, яка поняття не має, чому її знову відправили на землю. Вона, дізнавшись, що її подруга зблизилася з Генрі, збожеволіла. Кейт прикладала всі зусилля, щоб розлучити їх, робила капості і намагалася дати Генрі зрозуміти, що він не може бути з Ешлі. І це у неї вийшло. Але потім в якийсь момент вона розуміє, що впала з небес саме для того, щоб зробити свого коханого щасливим. Чи впорається Кейт з цим завданням і зможе влаштувати особисте щастя свого колишнього нареченого?

Режисер:
Джефф Лоуелл
Країна:
Рік:
Тривалість:
95 хвилин (01:35)
Звук:
багатоголосий закадровий | К1
кадри з фільму Наречена з того світукадри з фільму Наречена з того світукадри з фільму Наречена з того світукадри з фільму Наречена з того світу
Наречена з того світу дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Наречена з того світу українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent