UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Перегони Гарматне ядро
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Перегони Гарматне ядро

The Cannonball Run
1 616
0
+22
6.2
FullHD
Неймовірно динамічна пригодницька комедія, що розповідає про авантюрне автомобільне змагання, учасники якого готові на все заради перемоги. Адже, за великим рахунком, нікому не потрібні зайві сентименти і повагу до суперників, коли призом в божевільній гонці через всю країну виступає дуже приваблива грошова сума. Саме тому брати участь в екстремальній боротьбі за значну винагороду викликаються самі колоритні і відчайдушні автогонщики з усього світу, які дійсно відчайдушні і прагнуть фінішувати першими за всяку ціну. Основна проблема цього змагання без правил - чинне на дорогах Америки обмеження швидкості, що дорівнює вельми скромним 55 миль в годину, яке, зрозуміло, ніхто не планує дотримуватися. Наприклад, хитрий авантюрист Джей-Джей МакЛур вирішує замаскувати свою машину під спецавтомобіль швидкої допомоги, таким оригінальним способом намагаючись уникнути підвищеної уваги дорожньої поліції. Решта які беруть участь, серед яких дивак, що страждає роздвоєнням особистості Віктор Принцип, переодягнені священиками шахраї Джеймі і Моріс, немолодий красунчик і плейбой Сеймур Голдфарб, а також якийсь загадковий японський гонщик Джекі Чан, абсолютно не переживають з приводу перевищення швидкісного ліміту, який часто приводить до запаморочливих поліцейських погонь і лихих катастроф. Головне - перемогти, все інше лише прикрі непорозуміння, нездатні надовго затримати воістину нестримних екстремалів.

Режисер:
Хел Нідем
Країна:
Рік:
Тривалість:
95 хвилин (01:35)
Звук:
багатоголосий закадровий | ICTV
кадри з фільму Перегони Гарматне ядрокадри з фільму Перегони Гарматне ядрокадри з фільму Перегони Гарматне ядрокадри з фільму Перегони Гарматне ядро
Перегони Гарматне ядро дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Перегони Гарматне ядро українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent