UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » В облозі 2. Територія темряви
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

В облозі 2. Територія темряви

Under Siege 2: Dark Territory
3 189
0
-610
5.5
720p
У бойовику "В облозі 2: Темна територія" (Under Siege 2: Dark Territory) колишній спецназівець Кейсі Райбек в черговий раз вступає в протистояння з терористами. Поїзд, в якому їде Кейсі разом з племінницею, захоплюють міжнародні терористи. Їх мета - агенти ЦРУ, які також знаходяться в цьому складі. Під впливом тортур агенти ЦРУ видають секретний код управління військовим супутником. Тепер у владі терористів зброя з величезною силою знищення. У поїзді також знаходиться божевільний учений, який розробив цей супутник і довгий час вважався мертвим. Тепер він вирішує продати свої послуги з управління супутником бандитам за мільярд доларів. У терористів все під контролем, навіть керівництво ЦРУ відчайдушно врятувати ситуацію. Але бандитам крупно не пощастило. Кейсі - фахівець з контртерористичної боротьби. Він затаївся десь у глибині поїзда і безжально вбиває злочинців одного за іншим. Тоді ватажок банди починає загрожувати Райбек вбивством його племінниці. Як і будь-який бойовик за участю Стівена Сігала - "Облога 2" чіпляє з першої хвилини і далі розвивається з шаленою швидкістю. При цьому герой Сігала жодного разу не втратить контролю над собою і з холоднокровністю буде слідувати чітко вибудуваній стратегії.

Режисер:
Джеф Мерфі
Країна:
Рік:
Тривалість:
100 хвилин (01:40)
Звук:
двоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму В облозі 2. Територія темрявикадри з фільму В облозі 2. Територія темрявикадри з фільму В облозі 2. Територія темрявикадри з фільму В облозі 2. Територія темряви
В облозі 2. Територія темряви дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм В облозі 2. Територія темряви українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent