UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Історія дельфіна 2
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Історія дельфіна 2

Dolphin Tale 2
1 773
0
+22
6.4
FullHD
Кінофільм "Історія дельфіна 2" - є продовженням знаменитого фільму "Історія дельфіна", що вийшов на екрани в 2011 році. Друга частина фільму вийшла в 2014 році. Зйомки фільму проводилися в 2013 році, компанією «Alcon Intertaiment». Добрий і реалістичний сюжет фільму, дуже сильно полюбився глядачеві, тому "Історія дельфіна 2" моментально стала популярною і зібрала понад п'ятдесят два мільйони доларів по всьому світу.По сюжету фільму, з подій, що описуються в першому фільмі, пройшло кілька років. Історія, все та ж, про дельфіна Вінтер і її улюблених господарів. Події фільму розгортаються в невеликому приморському містечку, де Вінтер живе в морській лікарні. Картини "Історія дельфіна" і "Історія дельфіна 2" зняті, засновані на реальній історії молодої дельфінихи Вінтер з протезом замість хвоста. На сьогоднішній день, вона живе в США, в невеликому акваріумі і лікарні «Клірвотер», де за нею доглядають волонтери клініки. "Історія дельфіна 2" - відмінний фільм для перегляду в колі сім'ї. Він також сподобається любителям історій з життя, які беруть за живе змушують плакати і сміятися разом з персонажами. Кінофільм вчить добру, любові до братів наших менших і допомоги друзям, що потрапили в біду.

Режисер:
Чарльз Мартін Сміт
Країна:
Рік:
Тривалість:
107 хвилин (01:47)
Звук:
субтитри, багатоголосий закадровий | MGG
кадри з фільму Історія дельфіна 2кадри з фільму Історія дельфіна 2кадри з фільму Історія дельфіна 2кадри з фільму Історія дельфіна 2
Історія дельфіна 2 дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Історія дельфіна 2 українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent