UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Остання спокуса Христа
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Остання спокуса Христа

The Last Temptation of Christ
3 480
0
+33
7.6
FullHD
Тема складна, тема дуже особиста, делікатна і суперечлива ... Фільм "Остання спокуса Христа" (The Last Temptation of Christ) геніального режисера Мартіна Скорсезе, звичайно, про віру, точніше, про силу віри, про спрагу пізнання себе, межі своїх можливостей. Ви не побачите звичної історії Сина Божого, яка всім прекрасно відома, тут трактування більш ніж вільне і, тим самим, заворожуюче цікаве. Життя і шлях Христа тут показані через призму постійних сумнівів, питань, боротьбу між свободою волі і призначенням, посланим згори. Він кидається, він постійно запитує, він шукає Бога. Його учні, послідовники - дуже земні, вони хочуть заколоту, революції, змін, і, ніби як, Ісус підтримує їх в цьому, і навіть закликає "хрестити вогнем", але, в результаті, виявляється на хресті. Він хотів істини, він шукав її, і вона відкрилася йому після всіх страждань ... Можна по-різному ставиться до історії, запропонованої в цьому фільмі, але не визнати його шедевром просто не можна.

Режисер:
Мартін Скорсезе
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
164 хвилини (02:44)
Звук:
багатоголосий закадровий | 1+1, НЛО-ТВ
кадри з фільму Остання спокуса Христакадри з фільму Остання спокуса Христакадри з фільму Остання спокуса Христакадри з фільму Остання спокуса Христа
Остання спокуса Христа дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Остання спокуса Христа українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent