UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Що приховує неправда
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Що приховує неправда

What Lies Beneath
1 661
0
+35
6.6
FullHD
Відправивши дочку вчитися в коледж, Норман Спенсер і його дружина Клер залишаються жити удвох. Незабаром після цього з Клер починають відбуватися дивні і лякаючі речі. Одного разу, визирнувши вночі у вікно, вона бачить як їх новий сусід, який постійно сваритися з дружиною, вантажить в багажник свого автомобіля згорнутий килим, що само собою підштовхує жінку на думку про злочин. Після цього Клер починає бачити всюди вбивства, але як виявилося, це був лише тільки початок. Потім їй являється дух безвісти зниклої дівчини Медісон Френк, яка була ученицею Спенсера. Клер розповідає про все чоловікові, але той їй не вірить, і переконує дружину в тому, що це всього лише галюцинації, які є наслідками аварії, в яку вона не так давно потрапила.
Ось тільки у психіатра, до якого Клер вирішує звернутися за допомогою, трохи інша думка з цього приводу, і він радить їй спробувати вступити в контакт з привидом. Клер навіть уявити собі не могла, до яких наслідків це призведе.

Режисер:
Роберт Земекіс
Країна:
Рік:
Тривалість:
130 хвилин (02:10)
Звук:
двоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Що приховує неправдакадри з фільму Що приховує неправдакадри з фільму Що приховує неправдакадри з фільму Що приховує неправда
Що приховує неправда дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Що приховує неправда українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent