UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Вокер – техаський рейнджер
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Вокер – техаський рейнджер

Walker, Texas Ranger
11 410
0
+227227
5.5
BDrip
Роль відважного рейнджера Уокера принесла виконавцю головної ролі в однойменному фільмі всесвітню популярність, після якої Чак Норріс став найкрутішим голлівудським актором кінця 20-го століття. Але поки що йому доведеться протистояти відчайдушним лиходіям, які вирішили навести свої порядки на Дикому Заході.
За історії, предками Уокера були корінні американці - індіанські племена, від яких герою дістався серйозний характер, тверда цілеспрямованість і жага будь-якими засобами відновити справедливість в рідному краю. Під час становлення закону на шляху служителя порядку цілеспрямованому рейнджеру допомагає вірний друг і помічник на ім'я Джеймс Тріветт, сміливий, але уже на пенсії досвідчений учитель Закону Паркер і харизматична дівчина-адвокат, міс Кейхілл.
Відважним героям належить дати відсіч численним злочинним угрупованням, які постійно наводять жах на місцеве населення і творять справжнє беззаконня. Ніхто не відчуває себе в безпеці, поки за справу не береться хоробрий захисник порядку, який вершить правосуддя не завжди законними, але від цього не менш ефективними методами.

Режисер:
Майкл Пріс, Тоні Морденте, Джеррі Джеймсон
Країна:
Рік:
Тривалість:
43 хвилини (00:43)
Звук:
двоголосий закадровий | EnterFilm(s1-2); 1+1(s3-4)
Статус:
4 сезон 5 серія
кадри з фільму Вокер – техаський рейнджеркадри з фільму Вокер – техаський рейнджеркадри з фільму Вокер – техаський рейнджеркадри з фільму Вокер – техаський рейнджер
Вокер – техаський рейнджер дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Вокер – техаський рейнджер 4 сезон 5 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent