UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Пастка для батьків
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Пастка для батьків

The Parent Trap
13 971
0
+1824
6.5
FullHD
Головні героїні картини - дівчинки-близнюки, яких батьки розлучили відразу після народження. Холлі залишилася жити в Америці з батьком, а її сестру Енні мама відвезла в далекий Лондон. Дівчатка росли окремо, навіть не підозрюючи про існування один одного. І ось через одинадцять років вони обидві абсолютно випадково потрапляють в один і той же літній табір і зустрічаються одна з одною. Спочатку героїні відчувають захоплення, здивування і шок, але потім починають зіставляти всі факти, показують один одному фотографії батьків і розуміють, що вони рідні сестри. Дівчата вирішують розібратися, чому їх батьки розійшлися і хочуть спробувати знову об'єднати їх, щоб стати однією великою родиною. Холлі шалено сумувала всі ці роки за мамою, яку жодного разу в житті не бачила, а Енні, навпаки, сумувала за татом. У підсумку після закінчення табору дівчатка вирішують помінятися місцями, щоб здійснити свою мрію - познайомитися з іншим з батьків і спробувати влаштувати їм зустріч.

Режисер:
Ненсі Майєрс
Країна:
Рік:
Тривалість:
128 хвилин (02:08)
Звук:
багатоголосий закадровий | Новий Канал
кадри з фільму Пастка для батьківкадри з фільму Пастка для батьківкадри з фільму Пастка для батьківкадри з фільму Пастка для батьків
Пастка для батьків дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Пастка для батьків українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent