UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Пропала грамота / Загублена грамота
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Пропала грамота / Загублена грамота

Propala gramota
13 439
1
+5555
8.3
BDrip
Кінокартини про відважних українських козаків завжди привертали увагу своєю колоритністю, красою пейзажів, самобутніми національними вбраннями і місцевими діалектами з іскрометним гумором. Винятком не стала екранізація безсмертної повісті Н. В. Гоголя.

Пройшла по селу звістка про те, що козакові Василю доручено доставити важливу грамоту від гетьмана самій цариці в Петербург. З кожного двору посипалися незліченні прохання до володарки: комусь зілля потрібно, щоб діти народилися, комусь соломи для хати не вистачає, хтось хоче шаблю і коня. Сам диявол на цей документ полює, а відвезти може тільки Василь, тому що його навіть нечисть не бере. Благословив його батько на дальню дорогу, та ще тютюну зачарованого відсипав від усякої нечистої сили. Поскакав козак через поле, за ним корчма повинна була бути, потім озеро, а там вже і Петербург повинен здатися. Тільки негоже в далеку дорогу одному їхати. По дорозі зустрівся Василю добрий чорт, а потім ще й бравий запорожець Андрій приєднався. Почалися у козаків пригоди в корчмі, стягнула відьма у Василя шапку, де грамота була захована, і сіла з ним в карти грати. Якщо дивитися фільм онлайн, то можна дізнатися, чим закінчилася гра.

Режисер:
Івченко Борис Вікторович
Країна:
Рік:
Тривалість:
79 хвилин (01:19)
Звук:
оригінал
кадри з фільму Пропала грамота / Загублена грамотакадри з фільму Пропала грамота / Загублена грамотакадри з фільму Пропала грамота / Загублена грамотакадри з фільму Пропала грамота / Загублена грамота
Пропала грамота / Загублена грамота дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Пропала грамота / Загублена грамота українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Оленка
    Оленка
    7 серпня 2022 23:00
    +1
    спойлер: фільм оповідає історію брехні козака, який не хотів сидіти вдома з дружиною та дітьми...