UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Поштофікація / Зсув по пошті
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Поштофікація / Зсув по пошті

Going Postal
2 946
1
+44
7.8
FullHD
В основі фільму "Зсув по пошті" ( "Going Postal") лежить однойменна книга відомого англійського письменника Террі Пратчетта. Сюжет картини розповідає про спритного шахрая і майстра підробок Мойст ван Ліпвіга, який був спійманий і засуджений до смертної кари. Тепер перед головним героєм стоїть важкий вибір: бути повішеним або встати на шлях виправлення і очолити Поштову службу в місті Анк-Морпорк.
Погодившись на пропозицію, Ліпвіг повинен вирішити досить складну задачу - розібрати величезну кількість листів, накопичену за довгий час, поки поштамт був закритий. Але це ще не все. Адже тепер на шляху Мойст з'явився серйозний противник - керівник компанії з продажу семафорів у виконанні блискучого Девіда Суше. Крім того, навіть сама будівля пошти, як з'ясувалося, несе в собі безліч таємниць. Фільм Джона Джонса вигідно виділяється на тлі інших картин в жанрі фентезі. Блискуче підібраний акторський склад, незвичайно барвисті зображення, чудові саундтреки і звичайно ж, тонкий акторський гумор роблять картину яскравою, що запам'ятовується і воістину гідну уваги глядачів.

Режисер:
Джон Джонс
Рік:
Тривалість:
185 хвилин (03:05)
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму Поштофікація / Зсув по поштікадри з фільму Поштофікація / Зсув по поштікадри з фільму Поштофікація / Зсув по поштікадри з фільму Поштофікація / Зсув по пошті
Поштофікація / Зсув по пошті дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм серіал Поштофікація / Зсув по пошті українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Віталій
    28 лютого 2023 21:04
    0
    Декілька разів перечитував "Плаский світ" Пратчетта, а от серіал цей поки, що не зайшов принаймні най буде для візуалізації при наступних читаннях. Взагалі, то я ще спробую подивитись)
    пс. чи немає часом кіна з тієї ж серії про залізницю? "Raising steam" здається в оригіналі