UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Ямакасі: Нові самураї
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Ямакасі: Нові самураї

Yamakasi - Les samouraðs des temps modernes
3 619
0
+44
6.2
BDrip
Драматичний бойовик «Ямакасі: Нові самураї» (Yamakasi - Les samourais des temps modernes) легендарного французького сценариста Люка Бессона, який вийшов в кінопрокат в 2001 році, моментально завоював серця мільйонів молодих хлопців. Саме з виходом цього фільму, світ дізнався про паркур - мистецтво переміщення і подолання перешкод. Картина про те, як чудова сімка молодих людей називають себе Ямакасі (з французької означає самураї), намагаються знайти себе за допомогою нового виду вуличного спорту. Вони стрибають з одного будинку на інший, сходять на немислимі висоти, роблять неймовірні польоти в повітрі ... Щодня, щохвилини, герої долають себе, і доводять, що, людські можливості безмежні. У кожного з них своя «фішка», своя родзинка. Їхнє життя дуже цікаве і різноманітне: вони весь час тікають від поліції, яка має намір залучити їх за порушення правопорядку на вулицях міста, а, місцева молодь, тим часом, дивлячись на своїх кумирів, намагається їх наслідувати, адже вони такі сміливі і спритні. Життя самураїв вирувало й кипіло, йшло своєю чергою, до тих пір, поки одного разу, їх маленький шанувальник не спробував повторити дуже небезпечний трюк ... Ямакасі стоять перед вибором: порушити закон, і, ризикнувши своїми життями, врятувати хлопчика, або піти в сторону, залишивши маленького фаната вмирати.

Режисер:
Аріель Зейтун, Жюльєн Сері
Країна:
Рік:
Тривалість:
90 хвилин (01:30)
Звук:
багатоголосий закадровий | Новий Канал
кадри з фільму Ямакасі: Нові самураїкадри з фільму Ямакасі: Нові самураїкадри з фільму Ямакасі: Нові самураїкадри з фільму Ямакасі: Нові самураї
Ямакасі: Нові самураї дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Ямакасі: Нові самураї українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent