UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Маленький великий герой
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Маленький великий герой

Monkey King Reloaded
2 172
1
+1014
7.2
720p
Сюжет весело пригодницького мультфільму для всієї родини «Маленький великий герой» (Monkey King Reloaded) розгортається навколо чарівної мавпочки на ім'я Санні. Все своє життя він прожив в рідному зоопарку і ніколи не бачив світ. Але при цьому Санні знає, що десь там, за стінами його будинку, вирує зовсім інше життя. Тому він завжди мріяв покинути зоопарк і відправитися в велике місто на зустріч по-справжньому дивовижним пригодам. Однак зробити це було не так вже й просто, адже наш маленький герой не міг просто так залишити свій будинок і відправитися в подорож. Але одного разу доля посміхнулася Санні і він здійснив свою давню мрію. Герой нарешті потрапив в один з найбільших і живих міст в світі - Нью-Йорк. Однак тут маленьку мавпочку чекають не тільки дивовижні пригоди і нові друзі, а й маса небезпек, які чекають його за кожним кутом. Крім того, Санні зустрінеться з могутнім Королем Демоноів, головним лиходієм, який збирається зруйнувати Нью-Йорк. І тепер маленькій мавпочці належить стати великим героєм, щоб врятувати нових друзів і місто своєї мрії. Але чи вийде у нього це зробити?

Режисер:
Фелікс Іп, Пол Ван
Країна:
Рік:
Тривалість:
77 хвилин (01:17)
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Маленький великий геройкадри з фільму Маленький великий геройкадри з фільму Маленький великий геройкадри з фільму Маленький великий герой
Маленький великий герой дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм мультфільм Маленький великий герой українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Анонім
    Анонім
    24 листопада 2019 22:31
    +1
    Додайте закадрове озвучення від Воля Cine+ Kids