UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Безсмертна кохана
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Безсмертна кохана

Immortal Beloved
1 997
0
+46
7.5
FullHD
У картині розповідається про життєвий шлях одного з найбільш яскравих представників кінця вісімнадцятого початку дев'ятнадцятого століть, композитора і диригента Людвіка Ван Бетховена.
Після смерті Бетховена в 1827 році, між родичами і близькими людьми музиканта зав'язалися справжні пристрасті. Рідний брат вважав, що спадщина по праву дістанеться йому з дружиною, проте близький друг Людвіка не хотів погоджуватися з таким станом справ. Яке ж здивування викликало у всіх дивний лист, знайдений в документах маестро. У цьому листі Бетховен заповів все своє майно, а також всі свої безсмертні твори, якісь коханій. Але хто ця загадкова улюблена жінка, яку великий композитор називав «моє янголятко, моє все, моє друге я ...», імені вказано не було. І тоді секретар музиканта, який був так само його близьким кращим другом, Антон Фелікс Шиндлер, береться розслідувати цю таємницю, і знайти «безсмертну кохану» великого композитора.

Режисер:
Бернард Роуз
Рік:
Тривалість:
121 хвилина (02:01)
Звук:
багатоголосий закадровий | НеЗупиняйПродакшн
кадри з фільму Безсмертна коханакадри з фільму Безсмертна коханакадри з фільму Безсмертна коханакадри з фільму Безсмертна кохана
Безсмертна кохана дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Безсмертна кохана українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent