UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Сіль землі
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Сіль землі

The Salt of the Earth
3 104
0
+99
8.4
FullHD
Себастьян Сальдаго відомий фотограф і репортер, подорожує по всьому світу в пошуках кращих кадрів для своїх робіт. Себастьян побував навіть у найвіддаленіших куточках нашої планети, його знімки вражають красою і недоторканою людиною невинною природою.
У документально-біографічному фільмі «Сіль Землі» нам належить разом з фотографом відправитися в далеку подорож для того, щоб зробити пару десятків фото. Себастьян провів чотири десятки років у подорожах, але саме для цієї картини він вирішив вибрати саме особливе місце, те, куди можна відправитися на заході своєї кар'єри. За своє довге життя професіонал заставав різні катаклізми, спостерігав за громадянськими війнами в різних країнах і знайомився з стародавніми племенами на далеких островах.
«Сіль Землі» повідає нам історію життя запеклого мандрівника, ми дізнаємося, які саме місця за своє життя відвідав Себастьян, з ким зустрівся і яких подій став свідком. Фільм удостоївся номінації та отримав премію Оскар за кращий повнометражний документальний фільм 2015 року. Ми по праву вважаємо дану біографічну кінокартину однією з найбільш захоплюючих і цікавих документальних стрічок про народи з великою історією і про людину, який цю історію пізнав.

Режисер:
Джуліано Рібейро Сальгадо
Рік:
Тривалість:
110 хвилин (01:50)
Звук:
багатоголосий закадровий | студія Цікава Ідея
кадри з фільму Сіль землікадри з фільму Сіль землікадри з фільму Сіль землікадри з фільму Сіль землі
Сіль землі дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Сіль землі українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent