UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Наступного разу я цілитимусь у серце
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Наступного разу я цілитимусь у серце

La Prochaine fois je viserai le cœur
1 018
0
+11
6.4
720p
Головний герой фільму «Наступного разу я цілитимусь у серце» днем ​​веде спокійне, мирне життя, займаючись розслідуванням гучних злочинів, а вночі - робить ці самі злочини. Так, саме - чоловік розслідує власні вбивства, але саме цей факт дозволяє небезпечному лиходієві постійно залишатися на крок попереду поліції, дізнаючись про всі засідки і переслідування.
Жертвами численних вбивств стають прості молоді дівчата, які голосують в темний час доби на дорозі. Вони навіть не підозрюють, хто сидить за кермом машини, що припаркувалася поруч, а вже через кілька миттєвостей бездиханне тіло падає на асфальт. На обличчі присутнє лише здивування і страх, виражені в німому питанні «за що?».
Але безладні злочини не можуть залишатися безкарними все життя, і по сліду маніяка відправляються більш розумні поліцейські, які зможуть покласти край божевільним вбивствам ні в чому не винних людей.
Гостросюжетний трилер занурить глядачів в захоплюючу атмосферу таємничості, де лише з волі однієї людини руйнуються долі десятків. Йому подобається відчувати себе володарем життя, в якому він і тільки він є повноправним господарем, насолоджується чужим страхом.

Режисер:
Cédric Anger
Країна:
Рік:
Тривалість:
111 хвилина (01:51)
Звук:
багатоголосий закадровий | Артхаус Tрафік
кадри з фільму Наступного разу я цілитимусь у серцекадри з фільму Наступного разу я цілитимусь у серцекадри з фільму Наступного разу я цілитимусь у серцекадри з фільму Наступного разу я цілитимусь у серце
Наступного разу я цілитимусь у серце дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Наступного разу я цілитимусь у серце українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent