UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Висотка
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Висотка

High-Rise
2 081
0
+24
5.6
FullHD
Екранізація однойменного роману, написаного видатним письменником Джеймсом Баллардом, творча активність якого припала на другу половину минулого століття.
Дії фільму, що відбуваються в елітному багатоповерховому будинку Лондона, перенесуть нас в 1975 рік. Унікальний сорокаповерховий комплекс пропонує своїм мешканцям абсолютно все, що необхідно для затишного і комфортного життя - шикарний супермаркет, спортивний і тренажерний зали, просторий басейн, розслабляючий спа-салон і багато іншого. В його просторих стінах знайшлося місце навіть школі, тому у щасливих мешканців практично не залишається причин, щоб хоч зрідка залишати це чудове місце.
Згодом замкнута інфраструктура, ізольована від зовнішнього світу, призводить до того, що мешканці розкішної споруди поступово починають ділитися на класи. Серед них з'являються бідні, середній клас і багатії, внаслідок чого таке близьке сусідство представників різних соціальних прошарків призводить до зростання напруги у взаєминах, яке неймовірно посилюється під час виникнення незначних технологічних проблем. Деградація суспільства і моралі доходить до того, що озлоблені мешканці розбиваються на окремі групи, які починають вести справжню жорстоку війну за раніше доступні всім блага і запаси їжі.

Режисер:
Бен Вітлі
Жанр:
Рік:
Тривалість:
119 хвилин (01:59)
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму Висоткакадри з фільму Висоткакадри з фільму Висоткакадри з фільму Висотка
Висотка дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Висотка українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent