UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Атлантичний рубіж 2
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Атлантичний рубіж 2

Atlantic Rim 2
3 229
0
04
3.1
BDrip
Китайсько-американський бойовик «Атлантичний рубіж 2» розповідає про жорстоке протистояння землян з інопланетянами. Зустрітися з прибульцями жителі блакитної планети мріяли в усі часи. Але ніхто не міг припустити, що гості з'являться не з небес, а з розлому, що знаходиться на дні океану. І вже тим більше ніхто не думав про те, що загарбники з космосу «Кайдзен» будуть знищувати людей і руйнувати цілі міста. Поступатися своєю планетою без бою земляни теж не були готові, тому вчені зуміли в короткий термін створити величезних монстрів, названих «єгерями».
Управляти такими конструкціями могли двоє людей, які тонко відчувають один одного. На превелику силу перемогу над монстрами людям все ж вдалося утримати. Після перемоги вчені доктор Готтліб з доктором Гайзлер почали модернізувати єгерів, щоб зробити їх ще більш досконалими і потужними. Але ніхто не очікував того, що «Кайдзен» знову повернуться і так скоро. Вони стануть ще більш небезпечними, а щоб їх перемогти, вченим доведеться зробити все можливе і навіть неможливе. Чи вдасться людству захистити себе від прибульців або Земля приречена на вимирання?

Режисер:
Джаред Кон
Країна:
Рік:
Тривалість:
84 хвилини (01:24)
Звук:
багатоголосий закадровий | 2+2
кадри з фільму Атлантичний рубіж 2кадри з фільму Атлантичний рубіж 2кадри з фільму Атлантичний рубіж 2кадри з фільму Атлантичний рубіж 2
Атлантичний рубіж 2 дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Атлантичний рубіж 2 українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent