UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Інкарнація
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Інкарнація

Incarnate
1 059
0
+11
5.3
FullHD
Льодова душу історія розповість про безкомпромісну боротьбу досвідченого борця зі злом і неймовірно могутнього демона, який заволодів тілом одинадцятирічного хлопчика.
Дії фільму починаються з того, що в малюка вселяється щось, що володіє неймовірними здібностями. Незважаючи на численні спроби найсильніших екзорцистів вигнати демона з тіла хлопчика, всі вони закінчувалися повним провалом і жахливою смертю служителів церкви. Одного разу зневірена мати, яка майже втратила надію повернути сина, зустрічає таємничого чоловіка, який пропонує їй свою допомогу. Ось тільки в своїй роботі відважний борець з нечистю ніколи не використовував релігійні методи: підключаючись до свідомості нещасної жертви за допомогою спеціального обладнання, він намагається вигнати демона зсередини, впливаючи на свідомість одержимої людини. Але в цей раз він стикається з істотою, що володіє величезною силою, і яка набагато перевищує можливості тих тварюк, з якими нашому герою доводилося стикатися. І тепер від умілих дій відважного борця зі злом, що відправився в лабіринти контрольованого монстром свідомості, залежить не тільки життя хлопчини, але і його власне.

Режисер:
Бред Пейтон
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
91 хвилина (01:31)
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Інкарнаціякадри з фільму Інкарнаціякадри з фільму Інкарнаціякадри з фільму Інкарнація
Інкарнація дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Інкарнація українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent