UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Альф
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Альф

ALF
29 177
0
+4658
7.4
BDrip
Комедійний серіал «Альф» - це, мабуть, один з найпопулярніших проектів кінця 80-х років, який транслювався більш ніж у вісімдесяти країнах світу.
У центрі сюжету інопланетянин на ім'я Гордон Шаамвей з планети під назвою Мелмак, яка була знищена вибухом. Він один з небагатьох кому вдалося вижити, і тепер прибулець змушений жити на Землі, а точніше в Лос-Анджелес. Саме тут його прихистило у себе звичайне американське сімейство Таннерів, в чий гараж врізався Альф на своєму космічному кораблі, а саме так його назвав глава сім'ї Віллі Таннер. Інопланетний гість дуже швидко став повноправним членом їх сім'ї, і Таннери роблять все можливе, щоб приховати Альфа від співробітників спеціального підрозділу, що спеціалізується на вивченні прибульців. Альф постійно доставляє своїй новій сім'ї величезну кількість проблем, адже він має досить поганий і специфічний характер, через що часто потрапляє в смішні і курйозні ситуації. Він той ще грубіян і буркотун, а його цікавість і руйнівні здібності просто не знають кордонів. Але в той же час Альф володіє відкритою душею і чистим серцем, що проявляється в його любові до Таннера, і навіть їх коту Лакі, якого він уже не раз намагався з'їсти, адже на його рідній планеті коти завжди вважалися справжнім делікатесом.

Режисер:
Том Петчетт
Країна:
Рік:
Тривалість:
30 хвилин (00:30)
Звук:
багатоголосий закадровий | ICTV
Статус:
4 сезон 24 серія
кадри з фільму Альфкадри з фільму Альф
Альф дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Альф 4 сезон 24 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent