UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Ганібал. Сходження / Молодий Ганнібал
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Ганібал. Сходження / Молодий Ганнібал

Hannibal Rising
2 078
0
+11
6.2
FullHD
Ганібал Лектер, саме історія всесвітньо відомого вбивці розповідається у фільмі "Ганібал. Сходження". В основу цієї картини лягла реальна історія одного серійного вбивці, зібрана по крихтах, з фактів і свідчень свідків і зшита в одну спільну справу. Проживаючи з сім'єю в своєму маєтку в Литві, Ганібал, будучи ще восьмирічною дитиною, стикається з труднощами Другої світової війни. Бойові дії йдуть уже дуже близько від будинку, і глава сім'ї приймає рішення, перечекати їх пік, в мисливському будиночку в декількох днях шляху від основного маєтку. Трагедія, що трапилася з його батьками, а потім з ним самим і його молодшою ​​сестричкою, залишає незгладимий відбиток на психіці хлопчика. У ньому з'являється нездоланне бажання мстити, і він цим відчайдушно користується. Але біль в серці Ганібала з кожною розправою стає лише більшим, а способи для спроб її приборкання набагато більш витончені, поки одного разу він не впізнає істину, яку так завзято намагався забути. Фільм справляє на глядача незабутнє враження абсурдності того, що відбувається в той час, переносить в роки важкої війни і життя людей, дає на прикладі героїв дізнатися почуття, безвиході, нікчемності, голоду, неприборканого зла і бажання помсти.

Режисер:
Пітер Веббер
Рік:
Тривалість:
121 хвилина (02:01)
Звук:
багатоголосий закадровий | К1
кадри з фільму Ганібал. Сходження / Молодий Ганнібалкадри з фільму Ганібал. Сходження / Молодий Ганнібалкадри з фільму Ганібал. Сходження / Молодий Ганнібалкадри з фільму Ганібал. Сходження / Молодий Ганнібал
Ганібал. Сходження / Молодий Ганнібал дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Ганібал. Сходження / Молодий Ганнібал українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent