UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Лемоні Снікет / Низка злощасних подій
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Лемоні Снікет / Низка злощасних подій

A Series of Unfortunate Events
2 444
0
+22
7.8
FullHD
Екранізація однойменної серії дитячих книг, написаної американським письменником Деніелом Хендлером, більш відомим як Лемоні Снікет.
У центрі сюжету опиняються Вайолет, Клаус і Сонечко, діти сімейства Бодлер, які несподівано дізнаються, що їхні батьки загинули в жахливій пожежі. Осиротілих дітей віддають на піклування графу Олафу - дивакуватому літньому аристократу, який з перших же днів знайомства дає нашим героям зрозуміти, що життя у них буде далеко не солодке.
Незабаром з'ясовується, що граф узяв на себе тягар піклування зовсім не з жалю - підступний лиходій вирішив заволодіти спадщиною сім'ї Бодлер. Але незважаючи на всі старання діточок, які намагаються пояснити, що граф Олаф не просто поганий опікун, а ще й жахливий безпринципний негідник, який бажає зжити нещасних сиріток зі світу, дорослі їх абсолютно не слухають, змушуючи наших героїв брати ініціативу в свої руки, щоб вибратися з непростого становища. Ось тільки сам граф виявляється не так простий: демонструючи чудеса перевтілення, щоб втертися в довіру чергового опікуну, лиходій невпинно переслідує діточок, прагнучи будь-що-будь домогтися поставленої мети.

Режисер:
Баррі Зонненфельд, Марк Паланськи, Бо Уелш
Країна:
Рік:
Тривалість:
50 хвилин (00:50)
Звук:
багатоголосий закадровий | Стругачка
Статус:
1 сезон 5 серія
кадри з фільму Лемоні Снікет / Низка злощасних подійкадри з фільму Лемоні Снікет / Низка злощасних подійкадри з фільму Лемоні Снікет / Низка злощасних подійкадри з фільму Лемоні Снікет / Низка злощасних подій
Лемоні Снікет / Низка злощасних подій дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Лемоні Снікет / Низка злощасних подій 1 сезон 5 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent