UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Наскрізні поранення
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Наскрізні поранення

Exit Wounds
2 722
0
06
5.5
720p
Бойовик «Наскрізні поранення» (Exit Wounds) режисера Анджея Бартковяка виробництва США та Австралії про детектива Орина Бойда став яскравим поверненням Стівена Сігала у велике кіно після шестирічної перерви. Фільм заснований на романі Джона Вестерманна. Режисер зробив дійсно хорошу роботу - фільм виглядає яскраво з точки зору кінематографа, хороша зйомка, швидкі спортивні автомобілі і хіп-хоп музика. Багато динамічних сцен бою і погоні, сюжет не затягнутий і цікавий. Головного героя Орина Бойда зіграв Стівен Сігал. Бойовик - це безсумнівно його жанр, що він з легкістю довів в цьому фільмі. Його партнером виявився реп-співак DMX, що привнесло в фільм свою родзинку і частку гумору. Том Арнольд блискуче зіграв у фільмі, а також Ентоні Андерсон був непоганий. Цей фільм був дійсно хороший як і для шанувальників Сігала, так і шанувальників бойовиків в принципі. Заплутана історія, яка буде тримати в напрузі до кінця, велика кількість погонь, вибухів, бійок, захоплюючий фінал - все це коштує того, щоб його подивитися хоча б раз.

Режисер:
Анджей Бартковяк
Країна:
Рік:
Тривалість:
101 хвилина (01:41)
Звук:
багатоголосий закадровий | ICTV
кадри з фільму Наскрізні пораненнякадри з фільму Наскрізні пораненнякадри з фільму Наскрізні пораненнякадри з фільму Наскрізні поранення
Наскрізні поранення дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Наскрізні поранення українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent