UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » 13-й район: Цегляні маєтки
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

13-й район: Цегляні маєтки

Brick Mansions
3 972
0
04
5.7
FullHD
Гостросюжетний кримінальний бойовик «13-й район: Цегляні маєтки» знятий кінорежисером Камілла Деламарре за сценарієм відомого французького режисера і сценариста Люка Бессона, і є рімейком фільму «Тринадцятий район», що вийшов на екрани в 2004 році.
Дії фільму розгортаються в 2018 році в Детройті. Місто знаходиться в економічному занепаді, зате злочинність знаходиться на піку свого зростання. Це призводить до того, що керівництво міста приймає рішення обнести один з найнебезпечніших районів під назвою «Цегляні маєтки», які були основним розсадником криміналу, високою стіною. Вони були впевнені, що тим самим зможуть відгородить звичайне населення Детройта від хвилі насильства, але не тут то було. Одного разу в руки одного з місцевих наркоторговців на ім'я Треймен потрапляє потужна бомба, здатна знищити більшу частину міста. Один з кращих поліцейських міста Деміен Колер отримує завдання проникнути в закритий район, щоб розібратися зі злочинцями і повернути бомбу. Ось тільки самому йому це не зробити, і тоді на допомогу Деміену приходить хлопець Ліно, який прожив все життя в «Цегельних маєтках».

Режисер:
Камілль Деламарре
Країна:
Рік:
Тривалість:
90 хвилин (01:30)
Звук:
професійний дубльований | (MIC)
кадри з фільму 13-й район: Цегляні маєткикадри з фільму 13-й район: Цегляні маєткикадри з фільму 13-й район: Цегляні маєткикадри з фільму 13-й район: Цегляні маєтки
13-й район: Цегляні маєтки дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм 13-й район: Цегляні маєтки українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent