UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Небезпечні думки
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Небезпечні думки

Dangerous Minds
4 329
0
+55
6.5
FullHD
Фільм "Небезпечні думки" (Dangerous Minds), знятий за романом Луан Джонсон «Мій загін не робить домашнє завдання», проклав шлях в «шкільних джунглях». Стрічка і Мішель Пфайффер були номінована на Премію MTV в 1996 році, а сингл Куліо «Gangsta's Paradise» залишився хітом на багато років. Луанна Джонсон прийшла на співбесіду в школу. Спеціаліст з англійської філології, яка не закінчила курс на звання викладача, пішла служити на флот. Завуч Нікольс, прочитавши її строкату біографію, запропонувала місце вчителя в спецкласі. Луанна погодилася, не розуміючи, що буде працювати з важкими підлітками. Спочатку учні не помітили її присутності, потім змусили вийти за двері. Але жінка не звикла відступати. Вона наполегливо думала, як вести себе, що говорити. На наступний день Джонсон зустріла учнів, поклавши ноги на стіл. Вона заволоділа аудиторією знанням по карате. Хлопці поступово сіли за свої столи, емоційно, але без лайки і криків продовжили з нею бесіду. На третій день її вітали, але не хотіли займатися граматикою. Розбір простого речення перейшов на розбір життєвих ситуацій. Підлітки ще чинили опір, але одним вухом уважно слухали вчительку.

Режисер:
Джон Н. Сміт
Країна:
Рік:
Тривалість:
99 хвилин (01:39)
Звук:
багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
кадри з фільму Небезпечні думкикадри з фільму Небезпечні думкикадри з фільму Небезпечні думкикадри з фільму Небезпечні думки
Небезпечні думки дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Небезпечні думки українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent